Vans Vault Sk8-Hi Notch Back,

Het schoenen geweld van Vans Vault blijft maar komen. En nu hebben ze weer de Sk8-Hi onder handen genomen. Naast de Halfcab een van mijn persoonlijke favoriete oldskool modelletjes. En wat krijg je wanneer de premium lijn van Vans deze even aanpakt?

Dikke plakken premium nubuck in mooie tinten! Verder hebben ze de schoen vrijwel gelijk aan het origineel gelaten. Nou ja, op de inkeping bij de enkel na dan. Die zit op het origineel niet. Hierdoor lijkt het haast op een hybride tussen de Mid Skool en de Sk8-hi, maar op zich staat het niet gek.

Uiteraard weer op voorraad bij END.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.