Visvim Lamina Backpack,

Dit ding is met recht een RUGzak. Ik ken weinig backpacks die bijna een rug in euro’s kosten namelijk. Nee maar serieus, ik vraag me wel af wie hier mee lopen. En is dit nu het type tas wat je mee neemt op een safari tocht? Verder dan de urban jungle zullen de meeste tassen van Visvim niet komen.

Natuurlijk is dit ding belachelijk vet om te zien. Het corduroy is de perfecte kleur en matched vreselijk mooi met het premium suède. De details aan deze tas zijn om te smullen. En dan hebben we het nog niet eens over de technieken die erin verwerkt zijn. Hoeveel Konbu treated tassen ken jij? Eerlijk dit is voor mij de eerste en ik heb verder geen idee wat Konbu treated nou weer betekent. Er zullen vast wijze lui over nagedacht hebben. Of misschien is het allemaal een hoax en zijn ze aan het testen hoeveel geld een stel gekken nog willen neer tellen voor een rugzak. Hoe mooi dit ding er ook uit ziet, ik koop liever een ticket naar New York voor dit bedrag.

Via mailverkeer met END is deze te bestellen, mocht je wel zo gek zijn.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.