Acne Wollen Grijze Broek,

Iedere man hoort minimaal één goede grijze wollen broek in de kast te hebben hangen. Dit is net zo’n basic als een blauw colbert en een cordovan plain toe of saddle shoe. Maar ook als je niet je voltallige garderobe hebt zoals beschreven in Take Ivy, dan nog is de grijze wollen broek een standaard item voor iedere man.

Het waarom is simpel. je kan met deze broek altijd goed voor de dag komen. Nooit underdressed, nooit overdressed. Het valt te mixen met een paar brogue boots, saddle shoes ik heb zelfs de Beckman van Red Wing mooi onder een grijze wollen broek zien gaan. Vanwege de veelzijdigheid is het een absoute must have. Zoals bijvoorbeeld deze schitterende uitvoering van Acne.

Gevonden bij My-Wardrobe.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.