ASICS GT-II x Nederlands Olympisch team,

ASICS is wel effe heel lekker bezig de afgelopen maanden met al hun collabs. We hebben Patta, Woei en meerdere malen Ronnie Fieg gezien. En nu is het de beurt aan ons Olympische Team. Ja, je had ze waarschijnlijk al ergens gespot, maar vanaf morgen zijn ze dus ook verkrijgbaar. Bij SEVENTYFIVE hebben ze de eer de schoen te lanceren. De rest van Europa zal later nog volgen.

Het schoentje in kwestie is de GT-II. Een prima schoen, iets slanker dan de fameuze GT-III welke zo vaak al onderwerp van een collab was. De GT-II laat zich wat makkelijker dragen en met een kleurenschema als deze is dat al uitdagend genoeg. Wil niet zeggen dat ik de kleuren niet vet vind, sterker nog, ik vind dit een van de vetste ASICS releases dit jaar. Goed bezig daar!

Meer info over het hoe en wat? Check SEVENTYFIVE.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.