Black Fleece van Brooks Brothers,

Present London heeft een bijzondere collectie op de kop getikt. Als een van de weinige shops in de UK leveren zij nu het Black Fleece label van ├╝ber prep en Ivy League winkel Brooks Brothers. Het Black Fleece label ligt overigens geheel in lijn met deze prep look. Stuk voor stuk juweeltjes in deze collectie.

Een van mijn favoriete uit de collectie welke Present London heeft, is deze Fair Isle Cardigan. Natuurlijk veel te warm voor het huidige seizoen, maar ik zie me deze wel rocken op die koudere herfstdagen die net te warm zijn voor het dragen van je jas.

Zoals gezegd, op voorraad bij Present London.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.