Carmina x Epaulet Sinclair Boots,

Dit is wel weer een belachelijk lekkere collab die Epaulet hier heeft neer gezet. Samen met het Spaanse Carmina brengen ze ons deze schitterende Shell Cordovan leren Short Wing Brogue Boot. Carmina is een schoenlabel van het Spaanse Mallorca, dit familie bedrijf maakt al sinds 1866 schoenen en dat gaat ze behoorlijk goed af. Recent zie je meer en meer Carmina schoenen terug komen in de fashionable magazines.

Epaulet heeft Carmina al geruime tijd in de winkel liggen en brengen nu ook een kleine capsule collectie met Carmina. Een van de juweeltjes in deze collectie is dus deze Shell Cordovan Wing Tip boot. Een werkelijk plaatje! De kleur is top, het leer is fantastisch en de schoen straalt simpelweg kwaliteit uit. Dankzij de prachtige kleur laat de boot zich goed mengen met tal van kleuren. Rock hem onder een mooie denim, een navy wollen broek, een mooie tweed of gewoon je grijze wollen broek. Wel even wachten tot de zomer voorbij is.

Uiteraard enkel via Epaulet verkrijgbaar.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.