Carrera Wayfarer,

Gestart in 1956 en genoemd naar de bekende Panamericana race, kennen we het label Carrera voornamelijk van hun sportieve oversized retro monturen. Maar ja, ook Carrera begrijpt dat ze met iets anders moeten komen dan hun oude trucje op repeat te zetten.

Dus heel uniek komen ze nu ineens met een Wayfarer model. Niet bijster uniek nee, maar voor Carrera wel. Of ze hiermee de race naar vernieuwing gaan winnen, dat denk ik niet. Maar het montuur ziet er wel fijn uit en kan nog best eens als een vervanger voor de standaard Wayfarer kunnen komen. Kwalitatief is het immers goed spul, Carrera.

Je kan deze Carrera vinden bij ASOS.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.