Clarks Originals Wallabee Chestnut,

Dit is haast de meest herkenbare schoen ter wereld. Natuurlijk heeft de Desert Boot ook belachelijk herkenbaar silhouet, maar deze wordt ook nog vaak door andere labels even herkenbaar nagemaakt. Bij de Wallabee echter zie je direct wanneer het een echte Clarks Orignal is en wanneer het een fashion label variant is. Om de een of andere reden heeft nog geen een label de Wallabee beter kunnen maken dan Clarks Originals.

Overigens heeft Clarks deze boot ook al misbruikt voor hun Sportswear lijn. Uiterst comfortabel, maar vele malen minder aantrekkelijk dan het origineel. Ik ben dan ook blij dat de echte Wallabee weer gewoon in het assortiment is opgenomen. Zoals deze Chestnut Suède versie. Het blijft gewoon een gruwelijk mooie klassieker.

Deze Clarks Wallabee is op voorraad bij END.

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.