Clarks Sportswear x Hanon,

Ineens lijkt het erop dat die Modern Craft Sportswear lijn van Clarks nog weleens een succesje kan gaan worden. We hadden er nog niet een blogpost aan gewijd, maar de foto’s van de launch bij Seventy-5 waren wel al te vinden op onze Facebook-page. (Like’n mag, – Red.)

De Tanner Mid welke ik heb gekregen bij die launch is niet de mooiste Clarks schoen die ik heb, maar wel by far de meest comfortabele. En nu het lelijke eendje van de Clarks Originals lijn, de Desert Trek een Sportswear make-over krijgt, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. De Tanner Mid was een afgeleide van een mooie schoen, die kan je niet snel verbeteren. Maar een lelijke schoen een high tech jasje geven, kan net het succes maken. En toen ik de foto’s van de Bread & Butter zag waarop deze Hanon x Clarks collab op stond, toen ineens begreep ik alles. Deze schoen is echt belachelijk vet! Ik hoop op meer colorways van deze schoonheid.

Foto gejat van Hypebeast, bij Hanon nog niet te vinden namelijk.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.