Common Projects Sneakers,

Ik moet er weer aan geloven. Wederom een label waar ik me eerder niet heel lyrisch over heb uitgelaten. Overigens blijven mijn argumenten van destijds nu ook weer op tafel liggen. Op zich is er namelijk niets mis met Common Projects, in tegendeel. Het is een prachtig label, alleen die prijs. Kom op zeg, die is niet gezond.

Wat doen ze dan toch hier? Tsja, ik ben een sucker for burgundy schoenen. En deze schoenen voor de nieuwe winter collectie hebben op de foto wel echt een belachelijk mooie warme diepe kleur. Daar tel je haast lachend die euro’s voor neer. Ik zeg haast, want voor minder heb je ook een Red Wing Boot in dezelfde kleur, die wel winterproof is.

Gevonden bij NittyGritty.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.