Denim & Supply Henley Long Sleeve,

Een tijd geleden schreef ik over een Denim & Supply Henley, een short sleeve variant. En hoewel ik over het algemeen meer te spreken ben over long sleeves, was deze short sleeve ook echt wel prima. Gelukkig hebben ze bij Denim & Supply ook de moeite genomen om naar mijn voorkeuren te luisteren.

Zodoende komen ze voor komend seizoen met een toffe long sleeve henley. Een shirt van een soort dun gebreid katoen. Het geheel heeft een heerlijke workwear uitstraling, maar is wel sjieker dan de doorsnee workwear. Ik zie meerdere outfits voor me met dit shirt, prima te combineren als los item of onder een mooi denim shirt.

Gevonden bij ASOS.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.