Denim & Supply Waxed Cotton Jas,

Gisteren was ik alweer helemaal blij met het Denim & Supply label van Ralph Lauren. Vandaag gooi ik er nog een klein schepje boven op. Mijn hemel wat is dit een gruwelijk vette jas! Nee serieus, hoe vet wil je het hebben? En je weet dat je het dit weekend wellicht nog nodig gaat hebben ook.

Deze jas is douche-proof. Waxed cotton zorgt ervoor dat je droog blijft, nou ja, in ieder geval alles onder je jas. Maar dat is niet de enige reden om deze jas vet te vinden. Wat dacht je van de knal kleur, of de Navajo print voering in de jas? Dit is een top item van Denim & Supply!

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.