Diemme Bonito Wings Chukka,

Ongelooflijk! Hoe mooi kan een schoen worden? Die gasten bij Diemme zijn echt heel lekker bezig. Ja de prijs is hoog, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. De shape van deze chukka heeft het meest weg van de Seavees 3 -eye chukka. Alleen dan komt deze Diemme met nog wat extra’s.

In plaats van een natuurrubber zooltje, naaien ze bij Diemme er een Vibram wedge zool onder. En om het geheel net even wat meer te geven, komen ze met een Brogue detaillering op de neus in een contrasterend suède. De mix is simpelweg super. Dit nadert toch wel de perfecte herfst schoen.

Gevonden bij TresBienShop.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.