Diemme Firenze Vilt,

Na de Bread & Butter afgelopen week lees ik overal dat er geen focus meer was op heritage, maar dat we weer op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen en niet willen hangen in het verleden. Nu zal het wel zo zijn dat heritage altijd blijft, het is immers heritage en daar kom je niet vanaf. Het mooie is wel dat niet alle labels meer zullen zoeken naar hun heritage en zich bezig gaan houden met wat ze moeten doen. Mooi spul maken.

Diemme Boots is een relatief jong label, gestart in 1992 door de broers Maico en Dennis Signor. En zij doen wat ze moeten doen, mooi spul maken. Er valt wat heritage van de streek Montebelluna terug te vinden in hun boots, maar ze maken wel hun eigen versie van traditionele Mountaineering Boots. Anyways, voor dit seizoen droppen zij weer een van hun mooiste boots, de Firenze, maar dan in een nieuw jasje. Een bruine Vesuvio Su├Ęde wordt bijgestaan door prachtig grijs vilt. Een top combi! Heritage is wellicht over, maar klassieke Mountaineering Boots blijven vet!

Diemme haal je natuurlijk gewoon bij END.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.