Dockers Alpha Corduroy,

Dockers heeft de plank toch vrij aardig geraakt toen ze met die Alpha lijn op de proppen kwamen. Ik zweer al enige tijd bij de Alpha Chino’s van het label. Heb ze in meerdere zomerse kleuren op de plank liggen. Echter voor de herfst ben ik nog op zoek naar iets vergelijkbaars. En bam, ineens zijn ze daar bij de Bijenkorf op voorraad.

Van Dockers in de Alpha lijn een hele berg aan corduroy broeken. En niets is beter voor de herfst dan een mooie corduroy. De Alpha lijn is over het algemeen vrij slank gesneden en de broekspijpen lopen smal af. Dit kan nog wel eens mijn favoriet voor de herfst gaan worden.

 

Voor deze Corduroy Dockers moet je bij de Bijenkorf zijn.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.