DSquared2 Varsity Jacket,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Met het label DSquared2 heb ik helemaal niets. Maar dan ook echt helemaal niets. Ik vind het een zeer hoog profvoetballers gehalte hebben.  En over het algemeen staan voetballers nou niet bekend om hun stijlvolle, subtiele manier van kleden.

Maar ja, zoals altijd, hebben we hier ook weer eens te maken met een uitzondering. Ik zag deze DSquared2 jas in de mail binnenkomen van de heren van Oki-Ni en ik moet zeggen, ik vind hem heel vet! De afwerking is mooi, de gebruikte materialen zijn helemaal top. En voor de verandering geen grote logo’s en gedoa, maar gewoon een subtiel logootje op de borst, zoals het hoort.

Oh ja, de prijs is nog wel van profvoetballersniveau, dat dan weer wel. Bekijk het bij Oki-Ni.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.