Epaulet x Liberty London,

Tijden geleden schreven we over die belachelijk mooie House of Billiam x Sir Mikey Snaps collab. Die jassen waren gevoerd met een heerlijke lap stof van het modehuis Liberty London. Nu zijn zij niet vies van een collab hier en daar en hebben zij nu weer eens de handen in een geslagen met OurBubble favoriet Epaulet.

De shirts zijn gemaakt volgens de gebruikelijke perfecte Epaulet fit. We slimfit, maar niet te strak. Zeg maar precies zo dat je geen hongerig model hoeft te zijn om het comfortabel te dragen. Epaulet heeft meerdere lappen stof van Liberty London ontvangen, maar deze Eliza FLoral vond ik wel echt top hoor. Waarmee mixen? Blauw jasje of khaki broek, of verzin maar iets.

Uiteraard exclusief bij Epaulet.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.