Farm Tactics Baseball Shirt,

Farm Tactics is een label van Amerikaanse grond, opgericht door een Chinees-Amerikaan van de zesde generatie Kyle Ng. De beste man heeft een zwak voor Amerikaanse Heritage, zoals wel meer, en heeft deze zwak omgezet in een heerlijke kleding lijn. Deze lijn wordt in zeer kleine oplage enkel voor Union Made Goods geproduceerd. En er zitten echt juweeltjes tussen.

Neem bijvoorbeeld dit Baseball Shirt. Met contrasterende raglan mouwen, knoopsluiting en gemaakt van een prachtige super zacht katoen. De onderkant van het shirt loopt licht rond en heeft een onafgewerkte look. Hierdoor lijkt het shirt nog authentieker. Erg vet bij een mooie denim met een paar simpele sneakers eronder.

Exclusief bij Union Made Goods.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.