Farm Tactics Tote,

Farm Tactics, dat briljante label met die mogelijk nog briljantere vintage baseball lijn, heeft nog meer leuk spul. Zo vond ik bij Need Supply ineens deze Tote bag. En hoewel het in regenachtig Holland niet een goed plan is om je tas niet dicht te kunnen doen en ik over het algemeen een vrij praktisch ingesteld persoon ben, wilde ik deze toch even tonen.

Hoezo? Yep, de tas ziet er niet uit alsof het van het beste spul ever gemaakt is, maar kijk eens goed. Ik zie een digital camo print. Klaar, dan ben ik verkocht. Helemaal als het op zo’ n subtiele wijze verwerkt is. Zo eenvoudig kan je de plank missen en toch knetterhard raken. Mooi werk van Farm Tactics.

Zoals gezegd op voorraad bij NeedSupply.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.