Filling Pieces x Ronnie Fieg,

Wanneer je als klein schoenenlabel van Hollandse bodem in diverse shops wereldwijd komt te liggen, dan mag je daar wel trots op zijn. Wanneer je dan ook in een van de meest iconische shops van dit moment ligt, mag je hard op zeggen dat je daar trots op bent. Wanneer dan ook nog eens de shop eigenaar en meester collab bouwer Ronnie Fieg de moeite neemt om een collab met je te doen, dan mag je dit gerust van de daken schreeuwen.

Maar Guillaume kennende zal die even bescheiden als altijd reageren op opmerkingen over deze collab. Serieus, niets anders dan mad respect vanaf hier. En als we nog niet genoeg veren in zijn reet gestoken hebben, de schoenen die de mannen hebben gemaakt zijn kei en keihard. Ze komen zeer gelimiteerd ter gelegenheid van 4th of July uit in een hele Capsule Collectie met de naam “Just us”. Die naam vindt je dan ook terug op de schoenen. De kleuren zijn zeerĀ patriottisch, maar knallen daardoor ook heerlijk van het scherm. Verkijgbaarheid? Tsja, last minute ticket boeken naar New York, iets anders kan ik me niet bedenken.

De foto’s zijn geleend van de Kith NYC site, daar vindt je ook meer info over de schoenen.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.