G-Star Denim,

Nooit schreven we over G-Star en nu ineens twee maal in zeer korte tijd. Wat is er toch met ons aan de hand? Of doet G-Star gewoon wat ze moeten doen en produceren ze vette shit? Jullie mogen kiezen. Feit is dat ik deze denim een hele lekkere vind.

Een echte verklaring heb ik er niet voor. Het zal de kleur zijn. De fit ziet er ook prima uit. Het is weliswaar geen Selvedge denim, maar is het nodig? Is een jeans geen goeie jeans omdat het geen Selvedge is? De afwerking van deze broek ziet er top uit. De suspenders erbij maken het geheel af. Lijkt mij een mooie broek voor een nieuw denim projectje.

Op voorraad bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.