Gitman Floral Shorts,

Gitman is een top label wanneer het gaat om goede hemden. De typische Amerikaanse fit pas mij prima. Hoe hun shorts zitten is mij nog een raadsel, maar hoeveel kan daar mee mis gaan? Laten we wel wezen, hoe zoveel stof is het niet, wat kan je daar fout aan doen?

Het kiezen van de juiste stof is ze bij Gitman in ieder geval goed gelukt. Wat hebben ze hier toch een juweeltje te pakken. Het zal wel door de zomer komen, maar bloemen prints zijn vet. Zeker in zulke vrolijke kleurtjes als op deze short. Prima voor een dag op de boulevard of op een schip of sloep.

Gevonden bij Union Made Goods.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.