Gitman Vintage Girl Print,

Begin deze week schreef ik nog over de geruchten dat we de komende maanden alles anders gaan doen, geen heritage meer. Maar ja, labels met heritage die kunnen er niets aan doen dat ze het hebben. De grap is dat veel van de komende trends ook weer oude zijn.

Waar de hele Pitti Uomo in het teken stond van prints en polka dots, is er een label wat dit al jaren heeft. Gitman Vintage staat bekend om alle soorten prints. Om alle trends weer voor te zijn, hebben ze weer een mooi item uit hun archieven getrokken. Een heerlijke Oxford Cloth met een print van klassieke Pin-Ups. Like it or not, oud is nog steeds nieuw, alleen zeggen de labels het nu niet meer.

Gevonden bij END.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.