Goodhood Celebration shirt,

De Olympische Spelen staan weer voor de deur. Dit maal vinden ze plaats in Londen. En ze lopen er daar allemaal warm voor. Bang voor aanslagen, bang voor files, iedereen is helemaal enthousiast. Dan is het ook leuk dat die ringen en trademarks exclusief zijn vastgelegd, zodat je als lokale ondernemer niet eens echt mee kan profiteren van zo’ n commercieel verhaal als de Spelen.

En dan heb je daar kleine ondernemers als de Goodhood store, die dankbaar gebruikt maakt van alle O’s in haar naam. Hackney 2012 zo valt te lezen op het shirt. Inderdaad London 2012 zou te veel opvallen en is vast ook al vastgelegd door de trademark-jongens. Slimme lui daar bij Goodhood, nu nog een paar bloggers die erover schrijven en het wordt een succesje. Ik kan het waarderen. En ooit wordt het weer zomer en zoek je een basic tee, dus sla je slag maar vast.

Exclusief bij de Goodhood store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.