Grenson Sid Longwing Brogue,

Hier zijn ze weer, de Grenson Sid Brogues. Een prima schoen van Grenson welke ze al jaren in de collectie hebben. Dit jaar zijn ze bij Grenson wat meer aan het experimenteren met kleuren. De vorige collecties waren wat eenvoudiger te noemen.

De Patina lijkt haast op die van Italiaanse labels als Santoni. Niets mis mee op een slank schoen, maar op een lompere schoen als deze Sid weet ik niet of de patina in combinatie met de spit-shine echt een groot succes is. Wellicht moet deze schoen gewoon even goed ingedragen worden om echt tot zijn recht te komen.

Meer foto’s zijn te vinden bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.