Levi’s Commuter Chambray Shirt,

Die Commuter lijn hadden jullie al wel gezien toch? DIe 511’s van waterafstotend, niet vies wordend high tech spul? Right, in die lijn hebben ze bij Levi’s nog wat leuks gedaan. De broeken kennen we ondertussen wel, dus waarom niet een Chambray shirt van dezelfde high tech ellende met veel poespas?

Lijkt mij dat het niet mis kan gaan met dit shirt. Het achterpand is een stukje langer zodat je niet met een blote rug op je fiets zit. Ook vindt je op de achterkant een kleine pocket voor een banaan of bandenplaksetje. De knopen op de voorkant zijn netjes weggewerkt en ook aan extra ventilatie onder de armen is gedacht. Dit is zeker wel een top shirt!

Gevonden bij de Urban Outfitters.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.