Mercedes Benz A45 AMG,

Nee natuurlijk hebben wij nog niet de officiële foto’s van de Mercedes Benz A45 AMG. Maar ik wilde jullie er wel al vast van op de hoogte brengen dat hoe hatelijk we over de BMW M1 waren, ik verwacht dat we minder hatelijk over deze A45 AMG zullen zijn. Een auto die jaren oerlelijk was, is na goed copy-paste werk ineens geworden wat de BMW 1-serie had moeten zijn.

Ziek hoe het kan lopen, maar kijk eens naar deze foto van de A-klasse van Mercedes Benz en bedenk je hoe het zal zijn met een 350pk sterke AMG getunede motor in het vooronder. Dit is de auto die de nieuwe M1 had moeten zijn. Maar BMW is blijven hangen in hun voorsprong. De eerste A-klasse was zo lelijk, dat BMW dacht dat ze met de 1-serie weinig vooruitgang hoefte te boeken. Maar nu na jaren zien ze bij Mercedes het licht en ineens staat die voorlopende 1-serie op mijlen achterstand. Dit gaat een mooie strijd worden. Kan niet wachten tussen de eerste vergelijkende tests van de M1 en de A45 AMG.

Mocht Mercedes meelezen, OurBubble zoekt nog een nieuwe bedrijfswagen.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.