Nike Air Max 90 Hyperfuse Premium,

Nike heeft weer een nieuw trucje. De Hyperfuse methodiek van het in elkaar klussen van een schoen. We kwamen het een jaartje terug al in hun collectie tegen,maar je kent Nike. Ze kijken daar niet snel uit op nieuwe technologieën en proberen die dan ook zo vaak mogelijk toe te passen op hun beste schoentjes. Eigenlijk is het een oud recept wat keer op keer tot een teleurstelling uitloopt.

We zagen het met de Free crossovers, met de Lunarglides zie je het nu ook al gebeuren en die Hyperfuse units blijven ook maar terug komen. En ja dit klinkt allemaal vrij negatief, mijn verbazing was dan ook groot toen ik onderstaand schoentje tegenkwam in de pre-order lijsten van END. De kleuren, de toepassing van Hyperfuse, pffff. De Air Max 90 lijkt haast in de neus op een Air Flow met een tikkie Roshe Run. De kleuren zijn perfect erbij. Dit is best een lekker schoentje geworden. Maar wel kappen nu met die Hyperfuse zooi Nike, voor je het weet draven jullie weer door!

Zoals gezegd, nu te bestellen bij END.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.