Nike Air Max 97 Hyperfuse Dynamic Blue,

Dat hele Hyperfuse ding van Nike, we hebben er al meerdere malen over geschreven, maar het feest houdt ook gewoon niet op. Het duurt niet lang of alle Air Max-modellen hebben een Hyperfuse make over gehad. Voor nu is het de beurt aan de Air Max 97.

Een schoen welke net zoveel geliefd als gehaat wordt. Ik vind het persoonlijk een supervette schoen. Maar is dat wel zeer afhankelijk van de kleuren combi waarin Nike de schoen neerzet. Gelukkig hebben ze voor de Hyperfuse Air Max 97 gekozen voor de Dynamic Blue kleur waar ik van de week al lyrisch over was. 1 + 1 = 2, dit is een hele vette schoen!

Uiteraard op voorraad bij onze vrienden van CrookedTongues.

 

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.