Nike Blazer Premium,

Van de week schreef ik over Nike en de kunst van het steeds weer verkloten van klassiekers met bijzondere nieuwe technieken. Ik ben niet zo nostalgisch dat ik vind dat alles maar bij het oude moet blijven, maar vandaag werd ik wel bijzonder vrolijk toen ik iets zonder techniek zag.

Een uitgave van een Blazer Mid in een rauwe kleurstelling. Ik heb een Cortez in deze combi liggen en ik vermoed dat deze Blazer er naast komt te staan. Wit en groen, klassieker kan haast niet voor een sneaker. Het gebruikte leer oogt lekker rauw, de ouderwetse tong van de schoen is top! Helaas hebben ze hier en daar wat vintage verf op de zool gesmeerd, maar dat lossen we wel op met Jif en een schuurspons.

Gevonden bij END.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.