Nike Longsleeve Raglan,

Al sinds jaren heb ik een zwak voor Raglan Varsity shirts. Ik draag ze bijna nooit, ik ben meer het button down shirt type. Maar een mooi raglan shirt kan toch altijd mijn aandacht wel trekken. Wellicht moet ik gewoon even die stap van een kraagloos leven gaan zetten om een dergelijke klassieker te rocken.

Nike heeft het voor elkaar gekregen om de klassieker tot een nieuw kunststukje te bouwen overigens. Neem een standaard raglan shirt, maak hem van een high tech dry-fit stof, plak er her en der reflecterend materiaal op en hoppa. Je hebt een raglan nieuwe stijl Ik hou er wel van, high tech kunstjes in oude klassiekers.

 

Deze haal je dus gewoon bij de Bijenkorf.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.