Nike Windrunner Jacket,

De Nike Windrunner kennen we als het schoentje, maar sinds de jaren zeventig is de Windrunner ook de naam van een prima trackjacket van Nike. Door de jaren heen heeft Nike zijn best gedaan om deze Windrunner altijd wel in de collectie te hebben. Soms in nieuwe high tech stoffen en soms ook in ouderwetse vintage varianten. Ieder jaar blijft deze jacket terug komen.

Zo ook dit jaar. Bij END hebben ze hem maar direct op voorraad genomen. En wel in een roze met blauwe kleurstelling. De stof is een beetje glimmend, maar dat mag de pret niet drukken. Dit is zo’ n item waarvan je er minstens eentje in de kast moet hebben hangen.

Zoals gezegd, op voorraad bij END.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.