Oakley Frogskin Neon,

De heren van Selectionneurs hebben al uitgebreid de moeite genomen om een van de grotere “kijk eens wat ik aan durf te trekken”- events te beschrijven. De Pitti Uomo in Firenze is de plek waar nieuwe trends worden geboren. Niet alle combinaties zijn even geslaagd, maar bij sommige outfits zag je spontaan nieuwe trends ontstaan.

Ik ben vrij degelijk en behouden wanneer het gaat om pakken en nette outfits, een paar fluo Nike Free’s zouden bij mij never onder een pak gedragen worden. Maar de neon Forgskins in combinatie met een mooie outfit kan ik dan wel weer waarderen. Veel gezien op Pitti Uomo, het zal ook wel even een blijvertje worden.

Deze Oakley haal je bij ASOS.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.