Persol Aviator 3008,

Kijk het weer mag dan wel een vreselijke teleurstelling zijn op het gebied van de temperatuur. Maar een zonnebril heb je altijd nodig. Zeker wanneer het ene moment de regen met bakken uit de lucht valt en het andere moment de zon weer staat te stralen. Achter het stuur van je wagen wordt je verblind door de zonnestralen die weerspiegelen op de zeiknatte weg.

Hoog tijd voor een goede bril dus. En voor goede brillen kan je prima bij Persol terecht. Een van onze favoriete brillen merken van vorig jaar komt ook dit jaar nog prima met mooie brillen. Wat te denken van deze Aviator in een schitterende schildpadden print.

Gevonden bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.