Persol Two Tone Wayfarer,

Het is de week van de zonnebril bij OurBubble en vandaag hebben we een van onze favoriete brillen labels, Persol. Dit label heeft al zoveel moois op de markt gebracht en is al jaren favoriet bij mensen van alle klasse. Van Hollywood ster, tot onderwereldfiguur, allemaal hebben ze wel een Persolletje op de neus.

Waar Persol over het algemeen vrij klassiek, traditioneel uit de hoek komt, hebben ze af en toe ook wel leuke uitbundigere modellen. Zoals deze Wayfarer in twee kleuren. Mocht je mee willen doen aan die velle kleuren brillen hype, maar gaat een Oakley je net te ver, dan kan je dus ook prima met deze Persol voor de dag komen.

Deze Persol kan je vinden bij ASOS.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.