QWSTION Office Bag,

Een van de mooiste labels voor tassen is toch wel QWSTION. Geen poespas van dure designer namen, geen absurde exclusieve materialen. Niets van dat. Nee gewoon een belachelijk praktische tas, gemaakt van technisch hoogwaardig materiaal met een mooi strak ontwerp. Dat is eigenlijk wat QWSTION is.

In de collectie vindt je een paar modellen die ieder jaar terug komen aangevuld met wat nieuwere trend gevoeligere tassen. Mijn absolute favoriet is de Office Bag. En die komt dit jaar in een heerlijke verwassen zwarte kleur. Jammer dat dit spul zo lang mee gaat, anders had je een excuus om ieder jaar een nieuwe te kopen.

De nieuwe collectie QWSTION ligt op voorraad bij FreshCotton.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.