Red Wing 1907,

Bij Red Wing in Amsterdam zijn ze lekker bezig. Eerder schreef ik al enthousiast ver hun blog en gister zag ik dat hun Instagram ook nog eens de 2000 volgers bereikt heeft. Niet gek met de juweeltjes van plaatjes die ze af en toe schieten. Gisteren kreeg ik ook nog mail van Red Wing, een persbericht over een prachtige release. Een vrij unieke release kunnen we stellen.

Deze 1907 boot is een best-seller in de States, maar voorheen onmogelijk te verkrijgen hier in de lage landen. De 1907 lijkt heel erg op de “normale” Classic Moc, maar is toch wezenlijk anders. Het verschil zit met name in de constructie. Waar de normale schoen middels een Goodyear welt constructie vast zit aan de zool, heeft deze 1907 een Norwegian welt constructie. De Norwegian welt is een soort van dubbele Goodyear welt, het resultaat is niet enkel nog steviger maar geeft ook nog eens een belachelijk mooie look. Daarnaast komt de boot ook nog in een verdomd heerlijke Copper Rough & Tough leder. Deze boot is serieus vet!

Uiteraard verkrijgbaar bij Red Wing Amsterdam, op het net en in hun shop.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.