Restaurant week bij OurBubble, Arzak – Spanje,

Deze week hebben we bij OurBubble blogger André Janssen over de vloer. Bij OurBubble staan we altijd te springen om extra input en André kwam met het volgende plan: De restaurant week voor OurBubble. 5 dagen lang, iedere dag een hot spot waar je ooit eens gegeten moet hebben. Sommige onbereikbaar, sommige zeer toegankelijk. Vandaag Arzak in San Sebastian, Spanje.

Al meer dan 100 jaar en meerdere generaties voert deze familie een restaurant. Dit is misschien wel 1 van de bekendste restaurants in Spanje. Kroon op hun noeste arbeid was de toewijzing van drie Michelin sterren in 1989, daarmee waren ze het eerste restaurant dat drie sterren kreeg.

Zorg dat je maanden van tevoren reserveert. Arzak is namelijk het allereerste restaurant dat drie Michelin sterren kreeg. Hier geen salades als hoofdgerecht maar authentiek Baskische maaltijden. Op menig avond zit het hier vol met wereldsterren, politici en de fashionistas van Spanje.

De prijzen zijn fors, thank god voor de credit card, reserveren doe je hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.