Rider Boot Company Ottawa Hiker Boot,

Rider Boot Company is zo’ n typisch klein Amerikaans familie bedrijf dat al jaren doet wat ze moeten doen, goed spul leveren. De schoenen van het bedrijf worden gefabriceerd in Noord Italië. Met de kwaliteit zit het wel goed us. Het leer wat ze gebruiken halen ze uit Frankrijk, Italië en Amerika, dus ook dat is wel prima.

Ze proberen schoenen te maken op traditionele wijze met ouderwetse constructies, maar dan wel gebruikmakend van de moderne kleuren. Nu weet ik niet of bruin heel modern is voor een schoen, maar het resultaat mag er wezen. Deze Ottawa Hiker Boot is subliem qua afwerking. Een schoen voor het leven.

Rider Boot Company is onder anderen te vinden bij NeedSupply.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.