Scotch & Soda Ralston Getrashed,

Scotch & Soda heeft van oudsher eigenlijk helemaal niets met vette denims te maken. Ga eens terug in de tijd, nergens vindt je bij Scotch & Soda ook maar sporen van Indigo in hun bloedslijn lopen. En toch hebben ze met Amsterdams Blauw hetĀ gepresteerdĀ om een hele dikke vette lijn met denims neer te zetten.

Een van hun meest standaard modelletjes is de Ralston. Wanneer je niet van complexe jeans houdt, is dit de broek voor jouw. Verkrijgbaar in tal van kleuren en wassingen. Nieuw is deze volledig getrashde uitvoering van de Ralston. Eigenlijk is het een denim voor mensen met haast, die niet willen wachten tot hun rauwe broek volledig versleten is. Dit is de broek die je aantrekt wanneer je rauwe denim aan het luchten is.

Gevonden bij Denim+.

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.