Stone Island M-65 Camo,

Laten we voorop stellen dat ik dus helemaal niets met het label Stone Island heb. Om de een of andere reden heeft dit merk mij nog nooit kunnen bekoren. Ik kan een epistel schrijven over hoe het komt, maar ik kan ook aangeven waarom dan nu wel ineens Stone Island hier op het blog staat.

Kijk eens goed naar onderstaand plaatje. Dit is toch een machtig mooie camo combinatie? Nee serieus, die kleuren zijn zo vet. Ongetwijfeld geïnspireerd door de Mowabb’s van vervlogen tijden, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb nog ergens een Max 93 in die kleuren, heb ik eindelijk een jas om erbij te rocken.

Gevonden bij Firmament Berlin.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.