Suit Waxed Samson,

Uiteraard begrijp ik al te goed dat je na een enorm teleurstellend EK nou niet staat te springen om nog iets in de kleur oranje aan te trekken. Maar ja, er komt een moment dat je er toch weer aan zal moeten geloven, dus kan je beter nu direct maar door die zure appel heen bijten. Een ding scheelt, het oranje item van vandaag houdt je in ieder geval droog bij die tropische regenbuien.

De jas komt van het heerlijke label Suit en is gemaakt van een mooie oranje waxed cotton. Uitgevoerd met contrasterende witte knopen en witte drawstrings. De fit is prima en de dikte van de jas is prima voor ons zomerse klimaat. En de kleur? Daar wen je vanzelf wel weer aan. 2014 wordt ons WK, deal?

Verkrijgbaar bij de Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.