SUPER Duo Tone,

Afgelopen Zaterdag was ik even een moment terug naar mijn roots. In het rustige Bussum liep ik door de Nassaulaan waar ik de winkel van Denim+ zag. De webshop kennen we natuurlijk al een tijd, geregeld vinden we daar items om over te schrijven. De fysieke shop mag er ook zijn. Als de webshop je bevalt, dan moet je ook zeker eens de wagen instappen en richting Bussum crossen. De vibe in de shop, het behulpzame volk wat er rond liep en parkeren voor een euro per uur, prima plek om je garderobe eens uit te breiden.

Naast veel kleding hebben ze ook een fijne accessoire lijn. Opgebouwd uit fatsoenlijke labels, zoals bijvoorbeeld SUPER. En in de shop zag ik dus deze SUPER bril liggen. De Flattop in twee kleuren. Rood met witte pootjes, prima combinatie. Er ligt er u nog 1 op voorraad, dus je moet snel zijn.

Zoals gezegd, nog 1 op voorraad bij Denim+.

 

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.