Tom Ford Brillen,

Al die labels met high tech materialen, of oer merken met een levendige geschiedenis, heel vet, maar soms zijn relatieve nieuwkomers ook gewoon goed in het tekenen van een vette zonnebril. Bij Gucci heeft die de fijne kneepjes geleerd en nu heeft de beste man sinds 2005 al zijn eigen label brillen.

En zoals het hoort bij een goed brillenmerk, zie je ook bij Tom Ford direct dat het om een Tom Ford gaat. Persol heeft de zwaarden in de pootjes, en Tom Ford heeft een vergelijkbare methode om zich te onderscheiden.  Een metalen T maakt de Tom Ford modellen herkenbaar. Persoonlijk ben ik zeer gecharmeerd van deze FT0236. Ja waarom zou je ze ook gewoon een naam geven?

Gewoon verkrijgbaar online via Eye-Wear.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.