Yuketen Maine Guide Boot,

Het is alweer een tijd geleden dat de Maine Guide Boot hier op OurBubble voorbij gekomen is. De Boot heeft de afgelopen tijd ook maar weinig vernieuwing gehad. Maar gelukkig hebebn ze dit ook door bij Yuketen. Dus voor komend seizoen komen ze met een nieuw idee.

Geen witte Vibram zool, geen crêpe zool, maar een zwarte Micro Vibram zool. De boot wordt er iets minder grof van, nu wordt dat wel weer gecompenseerd door het camo wollen bovenwerk. Hierdoor houdt de boot wel die specifieke look. Best wel een verdomd aardige Maine Guide Boot van Yuketen nietwaar?

Deze Yuketen Maine Guide Boot is op voorraad bij END.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.