Barbour Brayford Crewneck,

Neerlands trots de Bijenkorf is met een kleine vernieuwing bezig. Binnen nu en de komende maanden zullen ongeveer 100 nieuwe labels hun producten richting de Bijenkorf sturen. Hieronder zitten verdomd fijne labels. Zo heeft bijvoorbeeld Barbour een plekje in de schappen van de Bijenkorf gevonden.

Momenteel hebben ze slechts 9 items van dit heerlijke label op voorraad, maar met de komst van de herfst zal er vast snel meer Barbour in de rekken hangen. Overigens zijn het wel hele vette items van Barbour bij de Bijenkorf. Wat te denken van bijvoorbeeld deze Brayford Crewneck?

Zoals gezegd, je vindt Barbour bij de Bijenkorf.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.