Clarks Desert Guard,

Het gebeurt weleens dat je een schoen ziet en niet direct weet of je hem heel vet of heel lelijk vindt. Ik heb dat gevoel met deze Clarks Desert Guard. Op het eerste moment dat ik hem van de zijkant zag, dacht ik:  “WTF hebben ze nou weer gedaan?”. Dat was tot ik deze schoen van boven zag.

Toen ineens dacht ik: “WTF hoezo hebben ze dit niet eerder gedaan?”. Nee maar serieus, de schoen ziet er van boven ineens zo vet uit, dat het iet wat verstoorde zij aanzicht mij niet meer uit maakt. Het lijkt haast een Goodyear Welted Desert Boot. En dat alleen al is iedere dollar van de verkoopprijs waard.

Deze Clarks Desert Guard ligt op voorraad bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.