Clarks Originals Desert Mali Velours,

Het spijtige aan sommige webshops is dat ze namen van producten volledig kunnen verkrachten omdat er een of andere stagiaire de producten in het bestelsysteem aan het inkloppen is en geen idee heeft of de woorden op het label, de naam van het product, het soort materiaal of de kleur betekenen. En zo gebeurt het dat ik soms geen flauw idee heb, wat voor schoen ik nou weer over schrijf.

Okay, het is een Clarks Original, zover is mij duidelijk. Het model lijkt mij een Desert Mali te zijn. Maar bij Asos heet deze unit ineens een Clarks Originals for Velours Desert Mix. Juist ja, hier kan ik niets mee. Laten we het er op gokken dat het een Desert Mali is uitgevoerd in een velours en suède mix. Welke overigens zeer geslaagd is, dat dan weer wel.

Op voorraad bij ASOS dus.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.