Clarks Originals Jink Brogue,

Waarom ook niet? Waarom zou je als Clarks zijnde niet eens denken, verrek een brogue op een Vibram wedge zool doet het erg goed, laten we er eens zelf bouwen? In de fabriek aangekomen dachten ze waarschijnlijk, waarom Vibram zolen kopen, wanneer we nog cr√™pe wedge zolen van de Wallabee’s hebben liggen? En zo geschiedde het.

De Jink is een lage versie van de alom geprezen Desert Boot. SInds kort is deze dus ook verkrijgbaar met brogue¬†detaillering. Heel leuk, maar als ze dat op een normale Desert Boot zool zouden plakken, was het resultaat wellicht minder interessant dan wat ze nu gebakken hebben. Serieus, voor dit geld een van de beste Brogues op een wegde zool. Ik kan het “knip en plak”
werk van Clarks wel waarderen.

Deze Clarks Originals Jink vindt je online bij END.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.