Colette x Ceizer, Pimpalicious Clothing,

Een hele tijd terug schreven we over het gegeven dat Pimpalicious Clothing was toegetreden tot een van de meest bijzondere plekken op aarde om verkocht te worden. Precies, die concept store in Parijs van Colette. Dat op zich was al reden genoeg voor een item op OurBubble.

Maar nu hebben ze wat nieuws. De heer Ceizer van Pimpalicious heeft gewoon een collab samen met Colette gedropt. Het resultaat is dit “Looks like we made it”- shirt. Een design vrij kenmerkend voor Pimpalicious en uiteraard met maximale credits voor het gegeven dat het een collab is met Colette.

Om het geheel te vieren hebben ze niet enkel een paar mooie plaatjes van het shirt geschoten, maar ook een filmpje het wereldwijde web opgegooit. Een film met muzikale ondersteuning door niemand minder dan Perquisite. Niet gek toch?

En je vindt het shirt dus hier, bij Colette.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.